20210926

Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás

Életre kelnek a magazinok oldalai

Szeptember végén három napra egybefüggő bemutatóteremmé alakul a Budapest Aréna. Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményén egyedi bútortervek, festmények, szobrok, fényinstallációk, textilek, növénykompozíciók, illatok és hangok keltik életre a belsőépítészek és stylistok által megálmodott tereket, hogy végtelen inspirációt nyújtsanak neked.

Fotó: Gosztom Gergő

Időpont

Ez a rendezvény sajnos már véget ért.
#installáció #vásár #Várostbelakók

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei, az építkezés és lakásfelújítás előtt állók és a szakma képviselői számára. Az esemény dúsan díszített tereiben lehetőséged nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket és innovációkat, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodsz.

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon találkozhatsz a prémium design márkák mögött álló csapattal, tapasztalt tervezőkkel és lakberendezőkkel, akik tanácsokkal segítenek álmaid otthonának megtervezésében. A helyszínen testközelből megtapasztalhatod a minőségi tervezés magával ragadó hatását: kipróbálhatod, sőt, meg is vásárolhatod vagy lefoglalhatod a rendezvényen látott bútorokat, kiegészítőket.

salonbudapest.hu

A program a hatályos járványügyi előírások betartásával látogatható. Az aktuális információkról kérjük tájékozódjon a helyszíneken és a helyszínek weboldalain.

Helyszín

Budapest Aréna   1143 Budapest, Stefánia út 2,

Budapest Aréna

1143 Budapest, Stefánia út 2,

Kapcsolódó programok

MANYI: Underground őszi vásár

vásár

MANYI: Underground őszi vásár
Művészeti börze a Manyi alkotóival
Határtalan Design

vizuál

Határtalan Design
Nemzetközi dizájn és összművészeti esemény
Marco Barotti (IT): Clams

installáció

Marco Barotti (IT): Clams
Hang- és vizuális művészeti installáció